Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung Galaxy S6
-
Why so serious ?
Not bad, sincer. Deja o sa fie din ce in ce mai greu sa le spargem, nu neaparat pentru ca nu e sticla/plasticu prea rezistenta, dar mai ales pentru ca devin din ce in ce mai usoare. Or sa inceapa sa coboare lin, ca o frunza, in 2-3 ani 
Serios acum, am pus si eu mana pe S6 si S6 Edge intr-un Vodafone si am ramas profund impresionat.
Calitatea materialelor este, intr-adevar, asa cum ne-a obisnuit Apple, finisajele sunt foarte bine facute, ecranul nu mai este suprasaturat si chiar arata foarte bine, camera focalizeaza bine, macro bun chiar si in low light si din ce am facut eu cu dejtu putin pe ecrane, se misca absolut perfect, chiar si cu 2 aplicatii deschise, din care una era camera.
Overall, un URIAS pas inainte si in mod clar Apple trebuie sa recupereze SI terenul asta.
Btw, cum naibi s-a spart camera aia din safir, de la i6 mai sus ? Parca nu se putea sparge...