Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung Galaxy S6
-
Admin

Originally Posted by
tudyniuz
Doar pentru ca tie nu iti place sticla, nu inseamna ca e proasta.
Ba e proasta... uita-te la toate testele in care la orice cazatura se sparge sticla de pe spate. Ce rahan ai facut daca sticla pe fata e super rezistenta, dar se sparge spatele?!?

Originally Posted by
tudyniuz
Camera a fost intotdeuna iesita la telefoanele Samsung, la toate, iar acum nu e nicio exceptie. Nu e fail din cauza asta.
E un mare fail... de ce la Apple ar fi si la Samsung nu? E fail la amandoua... doar ca la Samsung fail-ul are dimensiunile mai mari (ca deh, iese mai mult in afara). Cat despre "camera a fost intotdeauna iesita la telefoanele Samsung", ma mir ca spui asa ceva tu, care ai avut Note 3 (ca si mine). La Note 3 iese atat de putin in afara, incat poti schimba cover-ul si gata... e la nivel (cel putin asa e la mine). Mai schimba back cover-ul acum la S6 daca poti...

Originally Posted by
tudyniuz
Ma rog, tu oricum te iei de unele chestii doar ca sa demonstrezi ca Samsung e sh!t, asa cum faci cu orice e non-Apple.
Ai tras o concluzie complet ilogica, atata vreme cat am spus si la Apple ce e de rahat, si la HTC, Sony & Co... Spre deosebire de altii, daca ma deranjeaza ceva eu chiar spun... nu stau sa pup pe nimeni undeva, doar ca sa nu se supere fanii.

Originally Posted by
tudyniuz
Cat despre design, n-am vazut/citit review pana acum care sa nu-l laude si sa nu-l numeasca probabil cel mai reusit design de pe piata in momentul asta.
Daca sunt aceiasi review-eri care si la i6 si i6+ spuneau ca sunt cele mai reusite telefoane de pe piata... atunci sa fie sanatosi! Am mai citit eu unele in care incercau fanboii sa explice ca in sfarsit Samsung are un avantaj acum ca nu mai suporta microSD si nu mai poti schimba back cover-ul sau bateria (doh). Ba mai era unul care chiar se bucura ca S6 nu mai e waterproof ca S5-ul. FFS... inteleg eu ca fanii Apple sunt dusi rau cateodata, dar iata ca se poate si mai rau.

Originally Posted by
tudyniuz
Asa cum zici ca S6 e un S5 cu rama metalica, putem spune ca iPhone 6 e un 5S batut ca aluatul incat s-a intins si s-a subtiat, in rest acelasi rahan. Dar daca spun asta iar imi dai exemple care n-au legatura cu nimic si fanii Apple sar in sus.
Pai cam ai dreptate, i6 e un i5 mai mare si rotunjit... cu o camera scoasa prost in afara si cu un design de 2 lei pe spate. Din pacate Samsung in loc sa le dea peste nas (chiar mi-am dorit asta), n-a reusit decat sa scoata o rama metalica. Dar vorba aceea, cu rama metalica au venit deja de anul trecut la Alpha... si Note 4.

Originally Posted by
tudyniuz
Haleluia, noi sa fim sanatosi.
Amen!
P.S. Daca mi-ar oferi cineva acum la un super pret (sa zicem 50% discount) si as avea de ales dintre un S6, S6 Edge si Note 4, as alege Note 4 fara pic de regret.