Stiu ca sunt offtopic, insa am un feeling... nu foarte pozitiv legat de film. N-am nimic impotriva imbunatatirilor, insa nu mi se pare nimic carismatic in noul design al stormtrooper-ilor.

Cat despre joc, ma bucura ca au pastrat design-ul original Star Wars. Aproape zece ani am inghitit (aproape) orice prostie doar sa aiba putin din feelingul universului original. Despre engine, arata senzational, ce sa spun... ramane sa-l vedem la treaba pe console.

---------- Post added 20-04-2015 at 10:37 ----------

Cateva cuvinte despre sapte minute de gameplay vizionat de IGN si "capturat dintr-o versiune ce rula pe PS4", aici.

Din ce citesc acolo, se pare ca va fi aceeasi mecanica din Battlefront-ul original: harti largi, modalitati conquest sau defend the base.

Pe scurt:
- modelele folosite in joc vor fi replici acurate ale modelelor folosite in trilogia originala, scanate prin fotogrametrie;
- va putea fi jucat atat first person cat si third person;
- cel putin o modalitate de joc (Walkers Assault) va suporta 40 de jucatori online;
- vehicule controlabile confirmate: TIE Fighters, X-Wings, AT-ATs, AT-STs, snow speeders, speederbikes, Millennium Falcon.

Nu ma indoiesc ca va fi reusit, avand in vedere experenta DICE Stockholm cu Battlefield, insa mi-e teama ca va iesi ceva similar, sau (mai rau din punctul meu de vedere) ceva cu MMO drept prefix. N-am nimic impotriva unui multiplayer de calitate, insa cred ca universul asta merita o campanie single-player demn de numele asta. Asa cum ar fi meritat si Battlefield 4, care are o campanie respectabila insa atat de scurta. Si, bineinteles, asa cum ar fi meritat si Destiny.