In sfarsit ti s-a indeplinit visul de a mai vedea inca un produs Apple facut varza... Cred ca dai petrecere in seara asta, nu?
Spre deosebire de tine insa eu n-o sa incep sa postezi liste cu filmulete in care Galaxy Gear si Moto 360 se sparg la fel de "frumos" si de usor. O sa-ti lasa tie placerea asta, pt. ca refuz sa procedez in stilul asta.
Lasand hating-ul deoparte, sunt curios cum se va descurca Apple Watch-ul (cel cu safir). Dar ma indoiesc ca va reusi sa reziste precum un LG watch R, care are avantajul acelei rame metalice (cred ca e unicul dintre smartwatches), rama care iese mult in exterior tocmai pentru a proteja ecranul.
P.S. Sincer, vazand cat de mult uraste tudy un produs Apple, mai ca ma convinge sa-mi iau si eu unul (desigur, nu varianta Sport... aceea este pentru amaratii plecati in Anglia ce au deja S6). Pana acum cam toate produsele Apple care lui tudy i s-au parut super naspa, pentru mine au fost senzationale - asa ca ma bazez pe "intuitia" lui. So, cat draci costa un Apple Watch de 42mm, Sapphire Crystal + Classic Buckle Black Leather?
Later edit: 699$ - well, vedem! O sa-mi fac o regula: la fiecare 2 "haiterisme" ale lui tudy la adresa produselor Apple, mai pun 50$ la pusculita Apple. O sa fie al naibii de greu, pentru ca stiu ca nu poate rezista
---------- Post added 25-04-2015 at 23:53 ----------
Nah ca l-au omorat cu tigaia cei de la CNET! OLE! skilletgate?