Single post: Tigara electronica
-
Member
Am citit in prea multe locuri faza cu NU FOLOSITI FILTRE DE TIGARI pe post de material absorbant din cartus, nici nu m-am incumetat la asa ceva, am sa caut dovezile sa le expun aici. Nu-i bine, e inflamabil, contine fibre f marunte care se pot agata usor e V-ul atomizorului si pot arde, iar pri arderea acelui filtru se elibereaza o groaza de porcarii toxice
Mai bine, ca solutie de criza, folosesti hartie de la filtru de cafea, e f folosit
Se taie o fasie cu latimea nu mai mare decat inaltimea cartusului, apoi se ruleaza pe-o scobitoare pana ajungem la o grosime pe care s-o putem introduce in cartus. Absoarbe f bine lichidul, dar trebuie sa fie incarcat abundent pt a nu risca aprinderea hartiei si este absolut igienic (material biologic)
Fabricarea de e-liquid (in forma mai slaba), este relativ simpla, e nevoie de materia de baza Propylen Glycol si tutun in cantitate apreciabila care trebuie fiert pt a extrage zeama cu nicotina din el. Nu iese prea tare, e ceva low, dar din cate am citit, are gust OK, de tigare