Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Salut,
Sunt un membru mai nou al acestui forum (aprox. 1 luna) timp in care am beneficiat de informatii citind si recitind toate postarile. Mentionez ca de e-tigari am aflat doar cu cateva saptamani mai inainte sa stiu de voi, asa ca prima mea experienta cu tigarile electronice a fost una nefasta, cumparandu-mi in necunostinta de cauza un v2, (doar cu numele), care mi-a provocat mai mult neplaceri si frustrari, facandu-ma sa fumez mai multe tigari � analoage � de cat fumam in mod obisnuit. Bine ca pana la urma am renuntat complet la aceasta clona, din care mai mult am baut e-lichidul decat l-am inspirat (si a fost costisitoare).
Dar sa nu va mai plictisesc cu aceasta minora problema a mea, pentru ca intre timp am aflat lucruri noi si nume noi. Sper ca de la inceputul lunii viitoare sa devin un � aburitor � de ET definitiv, pentru ca oricum de nicotina nu ma las, macar sa o fac ceva mai sanatos. (pendulez intre DSE901, DSE801 si mini pipa sau pana la urma toate trei).
Prin intermediul acestui forum am reusit sa aflu de la cei cu mai multa experinta de tipuri de ET mai fiabile si de distribuitori de la care sper mai multe.
Iti multumesc MonkY ca te straduiesti sa faci din acest forum, un loc de informare onest si serios (cel mai bun in acest domeniu deocamdata), si am sa citesc in continuare pareri si sfaturi de la cei cu o mai mare vechime si o dare de mana mai mare.
Oricum viitorul este al ET, indiferent de cate piedici ar exista ( pana cand vor aparea ET produse de firme de renume in ale electronicii si electrocasnicelor, sa traiasca chinezii, ca oricum la ei se fac toate).