Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God Of War III (Remastered)
-
Senior Member
pardon, eu n-am intrat pe nici un topic sa zic ca e intr-un fel jocul fara sa-l cumpar/joc in acel timp (probabil ca e recomandat sa nu zici nimic de rau sau in contradictoriu) asa ca ,cumva este un forum unde se spun opinii , nu m-as mira ca altcineva ca si mine ce vine de pe xbox sa impartaseasca aceeasi parere.
referitor la Dante's Inferno si eu speram la o a doua parte, insa nu cred ca mai este cazul , jocul a fost bun asa.
eu n-am zis ca GOW 3 remastered este o mizerie, cum se mai exprima altii , eu am zis ca-i un joc depasit, probabil bun in 2009-2010.
jocurile astea de pe ps3 la vremea cu xbox cumva tanjeam dupa ele, acum ma prind ca nu pierdeam mare lucru, dar facand o retrospectiva as juca fara probleme TLOU 2 , pe cand un nou GOW nu.