Single post: Windows 10
-
\
In primul rand iti recomand sa iti revizuiesti atitudinea. Daca vrei sa faci parte din comunitatea asta nu vei mai avea un asemenea comportament. Am o zi buna si o sa ma fac ca nu am vazut nimic.
In al doilea rand, nu te-am jignit si nici nu te-am luat peste picior cum ai facut tu mai sus. Ai scris cu mana ta, alb pe negru ca tu piratezi Windows-ul. De aici am traz concluzia, iar mai mult ca sigur nu am fost singurul, ca tu esti unul dintre acei useri de Windows care nu au avut niciodata OS-ul original. Iar programele/aplicatiile/jocurile intra in aceasi categorie. Te-am catalogat drept pirat tocmai datorita cuvintelor scrise de tine. Acum ca o dai la intoarsa e altceva si sunt prea putin interesat sa stiu ce e adevarat sau nu.
In al treilea rand, stiu deja 2-3 amici care au cumparat W8 la pret de nimic, unul chiar de pe cdkeys sau un site similar, tocmai pentru a face ulterior upgrade la W10 gratuit. Pentru home users, asa cum suntem 90% de aici, varianta Home este indeajuns si astfel upgrade-ul e gratuit de la orice W8 sau chiar 7. Consider ca in varianta Pro il vor cumpara doar cei care cu adevarat au nevoie de ea si pentru care costul achizitiei se va amortiza in timp datorita lucrarilor facut cu varianta Pro. Astfel, pretul variantei Pro il consider neimportant.