Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce iti place/ce te atrage cel mai mult la o consola?
-
Member
Cel mai mare avantaj pentru mine este acea usurinta in utilizare. Cum o data cu varsta probabil incep sa apara tot felul de metehne , personal nu mai am disponibilitate sa stau aplecat la birou si sa butonez in tastatura. Serile mele de joaca au langa o sticla de bere sau una de vin ...o canapea confortabila si picioarele pe o masa .
Un alt avantaj ar fi lipsa acelor upgrade-uri pe care trebuia sa le faci anual, sau la 2 ani pe PC...daca doreai sa ,,iti mearga,, nu stiu ce joc aparut. Stiu ca era criminal : o alta placa video....sau poate alt porcesor....a...stai ca ai nevoie de mai multa memorie...dar ce te faci...iti trebuie alta placa de baza. Pentru buzunar zic eu ca-i un cosmar.
As mai aminti sistemul de live , usurinta cu care te conectezi la un party cu prietenii si ce comod te joci in multiplayer cu ei.