Single post: Clubul PlayStation 4
-
23-08-2015 10:29 #12594 SP
Member

Originally Posted by
ragnarlodbrok23
Va merge PSN-ul ?
Raspunsul este cam tarziu dar aseara pana la 02 (cand sa dat stingerea) a functionat. Si azi (acum - 10.30) functioneaza fara probleme.

Originally Posted by
Alexandru
Azi am terminat-o definitiv cu Sony şi aici mă refer strict la console. De câteva zile am un lag isuportabil în mai toate jocurile pe componenta multiplayer, să nu mai amintesc de viteza de download care este sub orice critică. Să aştepte să le mai plătesc eu Plus când o zbura porcul.
Am plătit mai mulți ani Gold pentru Xbox Live, dar niciodata nu am avut probleme de acest gen. Prefer să renunț la exclusivitățile lor şi să am parte de o experiența online justă.
Nu mi-a făcut plăcere să-mi storc creerii cu viteza lor de download, dar mai nou vad ca există si lag (nu doar intr-un singur joc), sa nu mai zic ca în ultimele două zile am avut parte de căderi scurte ale PSN-ului. Am stat o săptămână să-mi descarce un amărât de update de ~6 gb la COD AW.
Poate o să pastrez consola până apare Uncharted, dar pentru jocurile multiplatform sper din suflet să pot achiziționa cât mai curand un Xbox One.
Joc online Plant vs Zombie, GTA 5, Assassin Unite si de aseara Black Ops si nu au fost intarzieri in joc. Se pare ca problema este in functie de reteaua din zona si nu de servere.