Nici nu cred ca e vorba de finalizari, e vorba si de sanse de a marca. Am avut 2-3 faze de gol in 90 de minute, iar grecii abia fugeau si alergau. Lasand la o parte faptul ca nu prea avem jucatori foarte buni, parca nici nu se chinuie cat pot ei sa faca tot ce pot sa castige. Nu alearga dupa mingi, nu se pozitioneaza mereu cum trebuie, etc. E atat de scazut nivelul la nationala incat de fiecare data cand un jucator schimba directia atacului trimitand mingea de pe un flanc pe celalalt, cel care primea mingea nu reusea niciodata sa faca o preluare ca lumea si sa plece mai departe cu mingea. Mereu o scapa, facea preluarea prea lunga si pierdea mingea sau trimitea chinuit inapoi incat sa nu se faca prea mult de ras. De centrari de pe flanc in careu nici nu mai zic, au fost si pe langa poarte unele din ele, insa si multe pe jos incat au fost usor degajate de fundasii adversi. Nivelul scazut de la nationala se vede clar si prin faptul ca nu avem niciun jucator care sa joace prin afara la o echipa mai ok.

Tatarusanu de exemplu e rezerva la echipa de club, dar e titular la nationala. Omul nu poate fi astfel in forma, nu joaca meci de meci, saptamana de saptamana. Problema e ca nu e singurul in situatia asta, mai sunt si altii in aceasi situatie. E greu sa faci o echipa din rezervele altor cluburi mici.

In afara de atmosfera n-a mai ramas mare lucru. Eu am fost la meci si atmosfera a fost cat se poate de placuta. Chiar sunt curios daca cei care au urmarit la TV au auzit huiduielile adresate portarului grec care a tras de timp inca din primele minute ale meciului.