Eu unul iti recomand sa iei pe rand expansionurile, chiar daca povestea a inceput sa prinda contur la Taken King, mecanica jocului banuiesc c-ai inceput s-o prinzi deja cu Hunter-ul din varianta simpla. Singura chestie aiurea va fi ca in TTK nu prea mai ai ce sa faci cu reward-urile si cu materialele din primele doua expansion-uri, cu cateva exceptii (gen materialele de baza, ca spirit bloom, relic iron, spirit bloom). Din punctul meu de vedere Vault of Glass, Prison of Elders, sau Crota's End sunt niste experiente care trebuie traite si jucate in Destiny, experiente care mai incolo te vor ajuta in journey-ul Destiny. Doar ca atunci cand vei face trecerea la TTK, reward-urile si o mare parte din munca depusa in joc va fi la stadiul trecut. Eu zic sa sa treci prin toate, macar o data si apoi s-ajungi la TTK. Cu siguranta, dupa ce ma voi satura de TTK, voi mai da un Vault of Glass ocazional daca voi mai gasi fireteam pentru asa ceva. Deocamdata majoritatea inraitilor Destiny au migrat in TTK si primele doua expansion-uri au ramas fara multi jucatori pe partea de PVE, pe PVP banuiesc ca inca se mai joaca baietii la modul hardcore.