Quote Originally Posted by adibose View Post
sunt cel putin 2 variante..o fac intentionat indiferent de scor astfel incat sa te enerveze si sa te determine sa dai Forfeit Game, sau atunci cand sunt in avantaj la fel...sa te impiedice pe tine sa legi vreo actiune..

Si mai sunt aia care iti pun pauza exact in careu inainte sa sutezi si intra prin alunecare si ating si ei mingea putin astfel incat jocul sa "vada" posesia lor...ca altfel n-ar reusi sa puna pauza. Dupa ce se duce pauza, mai ia mingea de unde nu-i ca ai si uitat cum era faza, in ce directie erai, ce urma sa faci..bla bla
Treaba cu lag-ul am patit-o, dar eu nu ma enervez asa repede. Daca am lag pasez mingea linistit, nu mai atac asa hotarat Poate se plictiseste si el la un moment dat. Din joc, sigur nu ies. Am patit o data sa intorc scorul de la 1-0 la 3-1 si atat de tare s-a suparat adversarul incat din minutul 50 pana in minutul 90 pur si simplu nu a mai jucat. Probabil ca a lasat controllerul deoparte si s-o fi gandit ca la un moment dat se plictiseste fraierul. Nu m-am plictisit, am asteptat Am pus si eu controllerul jos si asteptam sa treaca timpul. Ma uitam la celalalt TV, la meci

Asta cu pauza in careu n-am patit-o. Tot felul de frustrati.

Revenind la FIFA 16, daca spuneti ca se apropie asa de mult de 15 poate nici nu-l mai cumpar...