Single post: Precomanda si First Day buy
-
Member
Cinstit vorbind, da, aveti dreptate, precomenzile acestea nu-si prea au rostul si nu prea ne aduc nici un fel de avantaj, atunci cand la facem.
Dar eu le fac totusi uneori, insa foarte rar. De ce? Pentru ca sunt nerabdator si dornic sa joc cat mai repede jocul pe care mi-l doresc si sper ca il pot avea inca din ziua lansarii (nu ca sa fiu in pas cu moda, sau ca sa-mi manifest solidaritatea fata de producator, acestea fiind ultimele mele griji de pe lumea asta).
In cazul meu, o logica a precomenzii, este faptul ca fiind din provincie, ar fi posibil ca in magazinele din orasul meu (Timisoara), jocurile sa nu ajunga in primele zile de la data lansarii. Apoi, pentru jocurile in editie speciala, cu stoc limitat, de asemenea e bine sa am o precomanda facuta, pentru a fi sigur ca prind unul.
Oricum, si cu precomanda facuta, doar o singura data mi s-a intamplat sa primesc un joc in prima zi, cand s-a lansat. In rest, le primeam mereu dupa 24 sau 48 de ore de la lansare. De aceea, de regula nici nu fac precomenzi, ci comenzi dupa lansarea jocului.