Single post: Ghid PlayStation 4
-
Member

Originally Posted by
cosmins
L-am rezolvat a trebuit sa dau un reset la router. Scuze ca sunt noob e prima consola a mea.
---------- Post added 12-10-2015 at 12:30 ----------
Buna,
Vreau cateva informatii de la voi.
1. Am cumparat un PS4(doar consola) si m-am uitat eu prin Media Galaxy si am cumparat un Bundle Destiny 250 de lei, nu stiu a fost mult, putin, dar din toate jocurile de pe acolo asta parea cel mai interesant. Am ajuns acasa mi-am facut un cont de UK si am pus sa se instaleze jocul, am stat 4 ore si inca nu se instalase, trebuia sa downloadeze 17 Gb l-am lasat seara sa downloadeze si azi dimineata am vazut ca era totul ok.
Acum intrebarea mea e la toate jocurile e la fel? Bagi CD-ul si se downloadeaza jocului de pe net?
2. O alta intrebare ar fi cu PS Plus. In carcasa CD-ului am gasit un cod pentru 30 de zile PS Plus. Am dat la redeem code am bagat codul si apoi urmatorul pas este sa aleg o modalitate de plata card sau Pay Pal. Am ales card si la pasul urmator imi zicea sa introduc adresa si am abandonat deoarece adresa contului bancar este de Romania, adresa contului PSN este de UK.
Pot introduce datele bancare din Romania e ok?
3. E ok sa las consola in Standby?
1. Nu, nu la toate jocurile e la fel, la tine probabil s-a descarcat un DLC al jocului. De obicei, dupa ce iti cumperi un joc si il bagi in consola, poti sa te joci cam imediat, el se instaleaza in timp ce te joci.