@Razzossini
Bine punctat ! Nu cred ca sunt prea mari pretentiile
Tocmai datorita "pretentiilor" noastre scenarii de genul XBONE s-au sfarsit cu bine pentru noi (deocamdata, stati ca urmeaza cloud, streaming, faza cu always online n-o sa o lase baietii asa, ehee .. se anunta vremuri interesante).

@ymy
Stii cum e aia .. what's done, it's done Important este ce inveti din experiente / trecut si ce faci mai departe.
Precomenzi nu o sa fac prea curand cred.
Este modul meu de a nu incuraja posibile practici in defavoarea noastra. Stii cum e, lupul in blana de oaie ..
Deja ma gandesc daca sa renunt sau nu de exemplu la Destiny / PS+ (ca tot fi vorba de DLC-uri sau microtranzactii introduse in jocuri pentru care deja ai platit o suma de bani, sau un PS+ capricios, cu multiplayer platit). Nu este mult, nu afecteaza gameplay-ul, dar este vorba de principiu. Putin cate putin. Asa se obtin lucruri .. adica bani

Ma rog, sa nu devenim prea seriosi, pana la urma ne jucam, tocmai pentru a ne relaxa si nu a ne frustra, iar la sfaristul zilei, fiecare face ce doreste cu banii lui
Si eu alunec usor in off-topic.

PS: amuzant este ca pe vremuri cei de la Sony dadeau in Microsoft tocmai pentru un abonament necesar jucatului in multiplayer