Quote Originally Posted by Messi2015 View Post
Bine ca va bucurati pentru turci, dar n-am vazut pe nimeni sa se bucure de calificarea Romaniei. Daca Romania nu s-ar fi calificat, cred ca se umpleau paginile de comentarii, ceea ce m-ar duce la concluzia ca multi nu se bucura de aceasta calificare.
Eu nu m-am bucurat pentru calificare, am fost indiferent. Daca nu se califica Romania, nu ar fi meritat. Eu deja am comentat parerea mea cu privire la nationala actuala, acesti jucatori care mimeaza fotbalul, cu exceptia a 2-3. Probabil se vor face de ras, in orice grupa ar fi, sau daca nu de ras, vor fi niste meciuri urate, crancene, fara faze de poarta, cu multe bubuieli, lumanari si "ochii inchisi si dat in ea". Probabil de aia se bucura lumea la calificarea directa a Turciei, cu jucatori mai de valoare decat ai nostri, cu o galerie mai de valoare decat a noastra, si cu un joc mai de valoare decat al nostru. Si probabil cu un selectioner mai de valoare decat generalul nostru.
Ca eram noi acolo sau Ungaria in locul nostru este fix acelasi lucru.
Te vei simti mandru cand vei privi neputinta nationalei in cele 3 meciuri? Iti vei spune "E bine ca am ajuns acolo, asta conteaza"? Oare, asta conteaza? Sa fii acolo, sau sa lasi si ceva in urma prezentei tale acolo?