Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
@cosmins: Ai dreptate cu lucrurile semnalate de tine, insa, ca iti convine sau nu, PS4 e varza pe Wi-Fi. Am facut numeroase teste cu PS4 pe wi-fi si pe cablu iar diferentele sunt enorme. Daca Xbox One se descurca lejer pe wi-fi, ba chiar citeste si 5GHz, PS4 gafaie grav pe wi-fi. Daca nu ai conditii perfecte, adica sa lipesti routerul de consola si sa speri ca setarile routerului sunt ce isi doreste consola, nu ai nicio sansa la o conexiune buna pe PS4. Cablul e sfant si nu iti va da probleme, nu vei avea lag online, etc. Daca spui ca e inacceptabil asa ceva in 2015 iti voi da dreptate, dar desi s-au facut cateva revizii si s-au facut niste mici modificari consolei de la lansare pana acum, problema asta tot nu pare sa fi fost reparata.
Bine, acesta este cam singurul inconvenient legat de consola, problemele cu Wi-Fi-ul si asta in conditiile in care am avut destule produse de la Sony si am fost foarte multumit. Pot sa zic ca ultimul laptop care l-am avut de la Sony se conecta la whireless fara probleme in toata casa, chiar si unde semnalul era foarte slab. Pana mea nu pot folosi aceiasi placa de retea ca si pentru laptopuri?