Imi cunosti parerea vizavi de echipa si cred ca o sa zici ca e motivul pentru care voi spune asta, dar de data asta chiar nu are legatura. Eu nu inteleg cum lumea il poate lauda pe omul asta. Este nebun, ma refer desigur la muscaturile pe care le-a dat altor jucatori in meciuri, adica in timp ce era la "serviciu". De regula mi se rupe de ce fac fotbalisti, actori, etc in timpul liber, nu ma intereseaza ca sunt oameni de nimic (gen Mayweather) daca atunci cand isi practica meseria sunt ce trebuie. Aici insa acest caracter infect al lui Suarez din pacate este in prim plan in timpul jocului, iar din aceasta cauza pot spune ca e probabil jucatorul care mi-e cel mai antipatic din tot sportul. Mai sunt cativa si la tenis, nesimtitul ala care a vorbit de prietena adversarului, Armstrong cu dopajul si inca cativa imi vin in minte acum. Pe astia nu ii suport, nu ii suport pentru ca isi arata caracterul infect in timp ce isi fac meseria, iar pe astia ii consider oameni de nimic.
Sorry de rant, dar l-au mai laudat si altii pe topic si acum mi-am adus aminte![]()