The comment of the day. Cosmin e de-al meu.As face un clan numai cu baieti din astia, l-as curenta la oo zilnic pe Oryx.
Add me, jucam, povestim, sunt prea multe de scris, prea mult info, totul se prinde din mers, de pe youtube ... si de pe reddit.
Stai linistit, ca nici eu nu am fireteam pe fusul meu orar, si am inceput sa ma joc cu altii de pe destinylfg, dar e greu pana cand incepi sa te coordonezi cu oameni cu care nu ai mai jucat. Uneori ai noroc de un fireteam care stie ce sa faca, alta data de altii care-s la primele asalturi. Eu unul din fail-uri am invatat destul de mult.
Si nici n-am terminat cap coada Oryx.
Have fun with Destiny, e ceea ce conteaza, dupa aia daca te enerveaza si vrei s-o dai serios, incepi sa urmaresti zilnic reddit si alte nebunii.
Grosul informatiei de acolo vine.
Ultimul Oryx apelat cu un fireteam de baieti romani ne-a dus pana la finalul lui cand ii dam damage-ul final pe mijloc si o parte din ei se uitau la Oryx cum ''ne da ultima suflare''.Si acum rad de acel raid si wipe de legenda (microfoane de pereti, injuraturi si multi ''nu cred''). E frumos ma Destiny.
On Topic.
Cu privire la bounty-urile si quest-urile PVP, a trebuit sa omor 20 de gardieni in PVP cu grenada void (o grenada destul de slaba, nefiind un one shot kill ca altele de la alte subclase). Okie.M-am jucat vreo doua saptamani, in limita timpului meu, ca sa termin quest-ul, nu-s un fan de warlock voidwalker in pvp, dar daca Bungie asa vrea, am zis hai sa-l fac si p-asta. Mi-am ruinat si asa K/D-ul meu PVP care era praf, pentru a termina quest-ul asta.
Care m-a premiat cu o arma verde 47 pe care o castigai la a treia misiune din single player mission dupa ce cumparai jocul vanilla.
Pai cum sa nu mori de nervi.
Am pus toate quest-urile Crucible in stand by, reward-urile nu sunt derizorii, sunt nesimtit de nesemnificative. 1 weapon part reward pentru 20 de kill-uri cu grenada in Crucible. Oiiii.