Single post: Un gand, o rugaciune, o picatura de sange pentru colegul nostru...

1. #11 SP
    Banned Templier's Avatar
    din pacate victima numarul 28 a fost Mimi Voicu, fosta colega de facultate a sotiei mele.avea arsuri pe 70 % din suprafata corpului, retina arsa si aparatul respirator ars.
    Dumnezeu sa-i ierte pe toti si sa-i ajute pe cei in viata!

my wife thought

" Pentru Mimi Voicu este prea tarziu...Mi-a fost frica de aceasta dimineata, m-am temut de vesti cumplite. Regret ca nu am cunoscut mai bine acest om minunat. Radia energie pozitiva, zambet si pofta de viata. Am aflat atat de multe despre ea din marturiile prietenilor pe care i-a avut. Era extrem de bogata: avea nenumarati prieteni si toti o iubeau si o cunosteau la fel, prin limbajul lor comun, micile complicitati, vacantele si visele comune, toate erau rodul unor prietenii adevarate. Am aflat ca era un om eminamente bun, nu doar asa cum sunt prezentati toti cei aflati la ananghie sau trecuti in nefiinta. Ea era o sursa de energie pulsatila, vie si fericita. Ma fascina albumul ei foto "Happiness is:" in care adauga file din ceea ce ii misca sufletul sau bun. De la ciocolata la prieteni dragi, la copii si la animale. Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa iti rezerve o parte din Rai, intocmai cum tu ti l-ai imaginat aici, pe Pamant. Cu prieteni, ciololata, copii si animale... "
    Attached Images Attached Images 12185494_10153642709737092_6659081675197751605_o.jpg