Pai asta e ca defapt jocul nu e facut de codemasters ci doar publicat de ei, din cate stiu eu jocul l-au facut niste francezi Asobo nu stiu cum.Daca ar fi fost facut de Codemasters probabil ca era mai bun jocul dar asa e destul de slabut.
Eu l-am terminat,mai ma chinui acum sa fac gold la toate cursele da nu stiu daca o sa mai am rabdare,AI-ul din jocul asta e unul din cele mai proaste ce le-am vazut pana acum deci oponentii ceilalti cu care concurezi n-au nici o idee de tine,si au un timp exact prestabilit in care tb sa ajunga la sfarsitul cursei,daca reusesti sa ajungi tu mai repede ai castigat daca nu nu.Deageaba incerci sa ai mai scoti de pe traseu sa te lovesti in ei fiindca te ajung din urma imediat fiindca ei tb sa termine cursa in timpul prestabilit.Unele curse is destul de faine,si cu o dificultate moderata,dar altele sunt atata de enervante ca iti vine sa spargi controllerul.Challange-urile sunt si ele faine dar unele atat de grele incat daca nu gasesti vreo scurtatura ceva pe traseu nu ai nici o sansa sa castigi.A si apropo de castigat,f enervant ca nu primesti nimic decat daca termini pe locul 1
,e...asta e, retry!
![]()