Quote Originally Posted by gogoletu View Post
Am descarcat eu azi Dungeon Siege III de pe gold, prin VPN.
Ce VPN ai folosit, ca eu am innebunit. De 3 zile caut softuri VPN. Singurul care nu da eroare de conectare la Xbox este VPN Reactor. In rest, toate celelalte dau eroarea de conectare la Live.

---------- Post added 23-11-2015 at 15:07 ----------

Am reusit sa descarc Dungeon Siege III. Am facut in felul urmator:

1. Am bagat cablul de internet direct in calculator (direct de la provider), fara router, ca sa nu mai am alte probleme cu routerul. Nu e obligatoriu, dar va scuteste de probleme.
2. Am doua conturi unul de UK si unul de US. L-am folosit pe cel se US, deoarece programul care il voi descrie, de conecteaza la server de US.
3. Programul folosit este VPN Reactor. In varianta FREE, se deconecteaza dupa 30 de minute. Cele 30 de minute nu sunt suficiente sa descarci un joc, viteza fiind destul de mica. Aici intervine smecheria: GWG cand ajunge la 78-79% verifica regiunea si daca nu esti pe US sau UK de opreste downloadul. De aceea vom descarca pana pe la 77% cu conexiune romaneasca, dupa care cu conexiunea US. De la 80% pana la 100% downloadul merge imediat, in acest procentaj descarcandu-se doar licenta. Deci, practic, noua ne trebuie conexiune US doar la sfarsit.
4. Ai nevoie de doua placi de retea pe CABLU UTP pentru internet shareing. Una Wireless si una pe cablu, NU merge (nu la mine) deoarece
daca o conectez pe cea cu cablu, cea wireless de deconecteaza automat de la router. Deci varianta simpla cu conectare prin wireless si shareing la placa cu cablu, la mine nu a mers. Repet, ai nevoie de 2 placi cu cablu.
5. Faci shareing normal de la o placa la alta. (cele cu cablu). Pe una ai internetul, pe cealalta legi Xboxul. Dupa ce ai activat shareingul la placa pe cate ai internet, la cea de a doua placa vei avea IP-uri manuale. Ele vor fi aste (la win 7)
IP 192.168.137.1
SM 255.255.255.0
GW nu e completat nimic (nu vei completa nimic nici tu)
DNS 1 si 2 nu e completat nimic (nu vei completa nimic nici tu)
6. La Xbox faci setarile de conexiune la retea MANUAL, NU Automat. Vei trece asa:
IP 192.168.137.100 (nu conteaza care e ultimul nr. da sa nu fie 1)
SM 255.255.255.0
GW 192.168.137.1
DNS1 192.168.137.1
DNS2 0.0.0.0

TOATE ASTE PANA ACUM SUNT SIMPLE SI TOTI AR TREBUI SA LE STITI DEJA. DAR ACUM APAR PROBLEMELE.
De ce am folosit VPN Reactor? Pentru ca este singurul cu care consola s-a conectat la Xbox LIVE prin VPN. Orice alt program dadea eroare.

In continuare, ca o scurta recapitulare:
Daca folosesti internet shareing intre placa de internet si placa de xbox, va merge Xbox Live, dar vei avea IP de Romania
Daca folosesti internet shareing intre placa de VPN si placa de xbox, va merge Xbox Live, dar vei avea IP de US. Problema este ca ai doar 30 de minute, timp insuficient pentru un download complet.

De aceea procedam in felul urmator:
7. Dai internet shareing intre placile de internet si xbox.
8. Lasi sa porneasca downloadul si il lasi sa mearga pana aproape de 77% cu IP de Romania
9. Cand a ajuns la 77%, pornesti VPN Reactor (bineinteles ca trebuie sa ai cont free, deci sa fie UP and RUNING). Se va conecta la server de US si va incepe sa scada din timpul de 30 de minute.
10. La 77% te duci la placa de terea a lui VPN Reactor, iar la shareing o activezi pe aceasta. Vor urma o serie de mesaje ca este deja activat shareigul pe cealalta placa (cea cu internet) si ca nu va fi disponibil shareingul decat LA VIITOAREA CONECTARE. Atentie! LA VIITOAREA CONECTARE
11. Dai DISCONNECT la VPN Reactor dupa care RECONNECT (cat mai repede cu putinta)
12. Este posibil ca consola sa se deconecteze de la Xbox Live (este normal, deoarece s-a intrerupt conexiunea la net), dar imediat dai din nou Sign in, dupa care te duci la Active Download.
13. Daca ai noroc (mie mi-a mers) downloadul va continua de unde a ramas, adica de la 77%. Va dura cateva minute, dupa care cand a ajuns la 80%, va termina imediat.

MULT SUCCES!!!

Daca vreti, dezbatem acest subiect sa va impartasesc experientele mele din ultimele 3 zile pe aceasta tema.