Meanwhile ... cred ca fiecare se poate juca pe ce doreste.
Sa mearga omu, sa se uite, sa testeze si daca se considera ca merita pretul un produs, sa fie cumparat.
Este normal sa se ceara pareri dar pana la urma fiecare este stapanul propriilor decizii si a banilor munciti.

In ceea ce ma priveste nu sunt fan Samsung si nici nu lucrez pentru ei, nu mi-ar putea pasa mai putin de cine si ce vinde, colegul forumist voia sa stie insa (pertinent) cum sta treaba cu un PS4 pentru un display UHD de la acest producator.
Si eu mi-am pus aceasta intrebare in trecut.
Ca tot fi vorba nu sunt pocnitori monitoarele Samsung de generatie curenta (chiar si alea de 3000).
Se poate butona linistit pe un astfel de TV insa (ca si in postul anterior) semnalul va fi Full HD si nu UHD.
Input lag-ul pentru aceste display-uri este asemanator celor Full HD, nu cred ca post spune ca este vreo diferenta notabila, de vazut se vad la fel, ce conteaza intotdeauna este calitatea panoului.
Avantajul este pe partea de filme si nu pe partea de console gaming.

Eu am facut trecerea de la un Full HD (teapan, ca tot a fost mentionat) la unul mai putin teapan UHD (adica nu am dat sute de milioane) si nu m-as intoarce la Full HD niciodata (chiar daca nu exista ASA de mult content si "ma uit upscalat").
Fie ca ne place sau nu, aceasta tehnologie va face parte din viata noastra, se numeste progress sau cel putin evolutie.
Nu cred ca trebuie considerat nimeni fraier sau ca i s-au furat banii din buzunar daca isi cumpara un astfel de TV (chiar daca da "amarata" suma de 3000 RON; TV-urile au un pret foarte mare pe piata in comparatie cu toate costurile producerii, asta e alta discutie).

Insa o trecere de la un Full HD la un UHD doar pentru console gaming nu este de bun augur.