Am gasit un soft VPN care imi ofera exact ce am nevoie. Se numeste SecurityKISS. Si va voi descrie o metoda mai simplificata pentru downloadul prin VPN.
1. Instalati SecurityKISSsetup, va instala o placa de retea proprie.
2. Consola o legati la router prin cablu sau wireless, porniti downloadul si cam pe la 79-80% se va opri din cauza geolocatiei.
3. Pe calculatorul pe are ati instalat SecurityKISSsetup, porniti VPN-ul, iar cand acesta s-a conectat la serverul ales de voi (UK sau US), dati share la placa de retea folosita de acest program. Aici va recomand sa folositi doua placi cu cablu UTP (cea interna si una pe USB, sau la desktopuri mai instalati o placa (25 Lei)).
4. Cu shareingul facut si cu VPN-ul pornit, dar cu consola conectata direct la rourer, lasati downloadul sa mearga pana la 77-78%. Cand a ajuns aici, aveti doua variante:
a. daca ati folosit cablu si setari automate in consola, deconectati cablul din router si conectati-l la placa care primeste net de la VPN.
b. sau in cazul in care ati folosit legarura wireless, conectati un cablu de la consola la placa care primeste net de la VPN.
Consola se va deconecta de la Live, voi verificati sa aveti IP-urile de forma 192.168.137.XXX, dupa care va conectati la Live, mergeti la Active download, si jocul isi va relua descarcarea de unde a ramas.

Foarte simplu de facut, succes garantat. Spor la treaba!