Quote Originally Posted by rockybt18 View Post
Prieteni ce să aleg între Sony Gold Headset și Tritton Pro+ 5.1? Mă roade să iau niște caști bune pentru PS4 și nu știu pe care să merg. Ambele 5.1 unul real celălalt soft. Unul wireless celălalt nu. Tritton știe de codecuri. La spațializare din recenzii se pare ca nu e diferenta. Ca preț sunt pe acolo ambele. Help
Wired vs wireless nu mă coafează. Îmi este indiferent.
Clar Tritton , am acest model , intre timp am folosit si Sony. La constructie mi se par mai slabe cele Sony , sunetul net inferior celor Tritton ...dar...nu se aud deloc rau , pt confortul in folosire un plus pt Sony. Acum , nu stiu daca merita diferenta de bani , cele Tritton sunt cu 200-250 ron mai scumpe.
Si contrar review-urilor chiar se simt efectele 5.1 mai bine la cele Tritton , pana la urma au 4 dif pe casca, e si normal. La Tritton ...un mare minus ...cablurile , pt ps4 folosesti 3 cabluri(alimentare priza pt baza , cablu optic , cablu alimentare usb ). So..daca preferi confortul in detrimentul sunetului/constructiei mergi pe Sony , pt "toate celelalte" mergi pe Tritton!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk