Parerea mea

Am un pc destul de ok, un i5 4670, 16 gb ram, ssd, radeon r9 280.
Acum un an am zis sa nu mai investesc in jocuri ps4 si sa il folosesc pentru jocuri, mi-am luat un adaptor usb->bluetooth, am legat controlerul de ps4 (era destul de complicat ca ti-l vede ca si controler de xbox si nu mergeau vibratiile parca - poate intre timp o aparut vreun driver nou), mi-am tras cablu hdmi la televizor si m-am pus in canapea sa ma joc.
Sincer nu ma atragea cu nimic, tre sa iau mouse-ul cu mine ca sa pot sa intru in joc, probleme cu jocuri care nu vad cum trebuie al 2lea monitor (adica tv-ul) Am renuntat . In concuzie pentru mine comoditatea care ti-o ofera PS4 este foarte importanta. Cateodata nu am timp sa ma joc decat 1 ora, daca pierd 20 minute pana configurez totul mai bine nu ma mai joc deloc.
Ce mai conteaza in plus la consola sunt exclusivitatile.

Daca vrei poti sa faci cum am facut eu cu adaptorul bluetooth , un pc cu o placa video bunicica eu zic ca rezista lejer 3 ani, chiar mai bine. Tinand cont ca majoritatea jocurile se fac pentru console si pe urma se porteaza pe pc, ai sanse ca placa video sa te tina vreo 5 ani pana la urmatoarea generatie de console .