Single post: Games with Gold
-
Junior Member
Mie din magazin mi s-a comunicat ca daca folosesc "XBOX Live GOLD Membership" voi avea pe langa "Games with Gold" si reduceri intre 50% si 75% la anumite jocuri din ofertele saptamanale si se merita mai mult decat la jocurile cumparate fizic. In plus eu nu sunt un gamer, probabil copiii se vor juca mai mult si nu doresc sa dea jocurile ca sa le arate la prieteni. Pe mine m-ar interesa mai mult partea de media, iar zilele acestea am aflat de la cineva ca acea parte (XBMC-ul [Kodi]) lipseste din consola si sper sa se gasesca o alternativa la asta. Am inteles ca poate reda Bluray-uri 3D ceea ce este ok pt. mine si un motiv in plus sa nu omor unitatea cu jocuri fizice.
De la banca mi s-a spus ca daca nu fac cont PayPal cu card inregimentat la ei si fac plata prin 3D Secure cum am mai facut pana acum online, atunci banca se va ocupa de schimburile valutare, dar vroiam o confitmare de la voi pe treaba asta si pe faptul ca pe Canada sunt dolari canadieni (asta daca este cineva care a cumparat de acolo si poate confirma). Asa din banuieli si eu consider ca sunt dolari canadieni insa voi fi sigur abia atunci cand voi deschide consola de Craciun, voi face contul pe Canada si voi cumpara ceva, iar eu as dori sa aflu raspunsul pana atunci sa stiu daca renunt sau nu si sa fac cont direct pe USA.
In ceea ce priveste VPN pt. a lua jocurile GOLD free de xbox 360 sau a face plati online momentan nu stiu nimic, doar ce am citit in graba pe unul din Thread-urile forumului legat de aplicatia Puffin Browser si Tunnelbear, va trebui sa ma documentez. Am inteles tot de pe acolo ca sunt regiuni unde se platesc taxe suplimentare (gen TVA) sici despre asta nu stiu nimic. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un link ceva.
Multam' frumos si o zi buna va doresc!