Quote Originally Posted by Sorin0311 View Post
L-am activat pe UK, acum încerc sa adaug un card și store de US. Ce trec la billing adresa? Adresa de UK, US sau reala? Mulțumesc!

---------- Post added 03-01-2016 at 17:08 ----------

Acum pe consola am prețuri de UK dar când ma loghez pe telefon am store de US. Am adăugat adresa de US și tot ce trebuie, acum de unde cumpăr jocurile?

---------- Post added 03-01-2016 at 17:53 ----------

Gata, am reușit sa cumpăr și primul joc din store în US. Acum pe unde sa vânez promoții de jocuri? Sunt cele mai ieftine în store, sau? Mulțumesc!
salut. am incercat si eu sa fac asta dar la cumparare imi cere o adresa de us. ce ai facut aici? am card de romania in lei, dar pot cumpara in euro sau dolari online.

---------- Post added 04-01-2016 at 11:38 ----------

si inca ceva. de cand am pornit-o prima oara (pe consola, de craciun) sursa face un mic zgomot. ziua sau noaptea, cand e sonorul pornit la tv, nu se aude deloc. in schimb noaptea, cand e totul stins, se aude. un bazait. foarte incet, dar odata sesizat e enervant in toata linistea din camera.
mentionez ca unitatea nu face zgomot deloc. am rezolvat problema deocamdata trecand la modul power save. dar imi place instant on si as vrea sa o folosesc asa.
a mai avut cineva problema asta si cum a rezolvat-o?