Quote Originally Posted by G71 View Post
Acum folosesc 18650 cu protectii (le gasesti pe DX).
DX???

Quote Originally Posted by G71 View Post
Inecat pt mine inseamna o cantitate mare de lichid IN atomizor. Rezistenta nu face fata pt a-l incalzi si nu genereaza vapori desi simti ca se incalzeste atomizor.
Am Joy doar de saptamana trecute. Pana acum sunt foarte multumit. Din aceasi clasa cu 901 si nu am avut probleme (inca ?) cu inecatul.
Catitatea de lichid care se scurge din cartus in atomizor depinde de:
- vascozitatea lichidului (nu inseamna ca un lichid mai vascos este neaparat si mai bun);
- forma constructiva si pozitia "plasei" de scurgere din atomizor (cea de deasupra rezistentei si care este singura in contact cu materialul absorbant din cartus - la asta inca nu i-am gasit inca un nume consacrat
- forma si marimea cartusului (a rezervorului de lichid propriu-zis)
- compozitia si forma firelor materialului absorbant din cartus si cat de presate sunt si in general "calitatea" materialului
- modul in care este tinuta tigara
- La cat timp/cand se reumple cartusul

Cantitatea de lichid care se poate scurge pe afara din atomizor depinde de cele mai de sus si:
- forma constructiva a atomizorului (forma platanului rezistentei, a canalelor de aer - la 901 este in lateral fata de toate celelalte care sunt spre baterie)
- Pentru fiecare tip de tigara in context cu un anumit tip de lichid trebuie sa "testam" si sa vedem cum combinam acesti factori pentru a imbina utilul, multul cu placutul (si sanatosul )