Single post: Meet the New Live Experience Episode 1
-
Senior Member
Meet the New Live Experience Episode 1
Incepand de astazi blogul GamescoreBlog va posta saptamana un fel de tutorial pentru noile functii Xbox Live. Sau mai bine zis ne prezinta noul dashboard, noua experienta Live. Vom vedea cum va arata acest nou dashboard. Asadar in fiecare saptamana vom posta si nou cate un nou "episod" din seria "Meet the new Live Experience". In episodul din aceasta saptamana va prezentam viitorul nostru Gamecard-ul; vechiul nostru gamercard intr-o haina noua. Cum se vede si in poza de jos, toate functiile de pana acum au ramas neschimbate doar ca acum sunt mult mai usor de accesat.
Apoi pe ferestrele din fundal avem ACHIEVEMENTS-urile. Primul slide va fi cel cu achievement-urile totale, unde vom putea gasi numarul punctelor de pana acum, numarul maxim de puncte pe care l-am putea obtine pe baza jocurile din propria colectie si numarul achievementurilor si numarul maxim al acestora. Apoi banuiesc ca pe fiecare slide din dreapta va fi in ordinea cronologica jocurile inserate in Xbox 360.
De asemenea am atasat si o poza in care ne este arata cum se vor "mula" noile theme pentru DashBoard si 2 poze pentru a vedea cum vor fi paginile jocurile pe MarketPlace. Damn, i like them !!
Asadar atat pentru primul inside al noii experiente Live. V-am spus cat de comercial suna ?!