nice story Uziwood si ai doar 14 ani (?!) Una peste alta nu conteaza varsta cat de mult conteaza faptul ca suntem legati de aceeasi chestie: gaming-ul. Ne place sa ne jucam. Jocul e o arta, neinteleasa de multi. Eu am aproape 25 de ani si deja sunt pe cont propriu sa zic asa insa in ceea ce priveste gaming-ul si consolele.. parintii mei nici acum nu au reusit sa ma inteleaga, nu am reusit sa ii conving de ce gaming-ul inseamna atat de mult pentru mine...si sa stii ca am renuntat in timp...si ei la fel. Ei acum accepta doar pentru ca mie imi place si vad ca este una din chestiile care ma fac sa fiu multmumit si fericit si s-au impacat cu ideea, dar de inteles nu au inteles niciodata. Nu stiu si nu am sa imi dau vreodata seama probabil de ce este atat de greu sa intelegi ca este un hobby ca oricare altul.... A trebuit sa dau explicatii cand mi-am cumparat PS3-ul (din banii mei), a trebuit sa dau explicatii cand mi-am cumparat LCD-ul, de asemenea din banii mei (de ce iti trebuie alt televizor cand deja ai 3(!!) in casa!) and so on... Si am renuntat sa mai dau explicatii...ma inteleg, bine...nu ma inteleg, iarasi bine...eu imi duc pasiunea pana la capat! Asta ca o paranteza ca veni vorba de "mama si tata care ma cearta si nu ma inteleg"

Happy gaming my friends!