Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #16338 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Achizitii from Altex/MG: the amazing spider man ps vita (99 lei) ; GTA liberty city stories (39 lei) ; dead island goty ps3 (39 lei) ; Natec Genesis GX44 (39 lei)

Ps: Cu Dead island am avut noroc l-am cumparat acum 5 zile si am observat ca astazi nu mai este in stoc , iar Spiderman pt vita l-am asteptat la oferta de 2 luni pana cand am observat ca a disparut din magazine(altex)/online ramanand valabil doar in 3 MG-uri asa ca am plecat frumos in vitan si am cumparat ultima bucata expusa in raft.
    Attached Images Attached Images 2.jpg 3.jpg 1.jpg