Single post: Ghid Xbox One
-
Junior Member

Originally Posted by
henak
Salutari! Am si eu o problema cu un cod prepaid de live cumparat de la altex. Orice as incerca imi da eroarea "Something went wrong. Please try again later." Tot incerc de o saptamana si degeaba, am incercat sa schimb locatia din consola si degeaba (contul a fost facut initial pe Germania). Am contactat si echipa de suport de la xbox care mi-au spus direct "nu merge pentru ca nu este valabil xbox live in Romania". A mai trecut cineva prin asta, exista vreo solutie?
incearca sa faci asta din edge/win10/pc. am avut si eu eroarea asta din chrome.
Plus ca, daca ai ca mine (asta e, din greseli inveti) Ea Access cu cont pe 1 an, nu ai voie sa-l muti cand faci migrarea, deci pierzi un an de jocuri moca
nu inteleg ce e migrarea asta...
eu pe consola mi-am trecut mailul meu de hotmail pe care il am de vreo 10 ani. si cred ca era setat ca tara romania. apoi am ales initial us pe consola. dar ea accesu l-am luat de pe marketu de grecia, adica am ales dupa ce m-am plimbat prin toata europa gr. era cel mai ieftin (24 eur/an parca). apoi am trecut iar pe us cu acelasi card si am luat si de acolo live (promotie microsoft 1$ 1 luna) si jocuri. nu s-a pierdut niciun ea access si nici live. apoi am luat de pe cdkeys.com live 1 an (worlwide). asta dupa ce am renuntat la reinnoirea automata de live la microsoft, sters cardul, de la live.
in final contul meu are atasat un card de pe care iau jocuri iar live 1 an si ea access 1 an nu au atasate niciun card.
deci schimbarea gr --> us nu a afectat in niciun fel ea access. asta merge de duduie si pot juca online linistit jocurile gratuite ea.