Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Dant3, ziceai ca l-ai jucat cateva zeci de ore, 60? Pai nu iti ajunge cat l-ai jucat? Cate alte jocuri iti mai ofera 60h de gameplay? Le numeri pe degete. Pentru mine personal, daca scot 60h dintr-un joc e extraordinar. Eu m-as considera multumit daca dadeam 60EUR pe The Division si il jucam timp de 60h. Nu stiu de ce va doriti mereu mult mai mult si nu realizati ca la 1EUR pe ora e un deal excelent. Ma rog, fiecare cu gusturile lui. Eu ma bucur ca nu am dat niciun ban pe The Division, pentru ca mai mult de 7-8h nu am rezistat si nu l-am mai pornit de 5-6zile.

Inteleg ce le place unora, chiar inteleg, daca aveam timpul necesar si tragerea de inima sa dau 100eur pe jocul complet, cred ca reuseam sa gasesc oameni cu care sa joc constant si sa strang un numar de ore similar cu al tau, iar atunci as fi fost mai mult decat multumit. Pe Far Cry 4 de exemplu, am dat 60eur si l-am jucat sub 2h pentru ca mi s-a parut foarte slab, aia sunt bani regretati, cand am platit 30EUR pe ora, nu 1EUR pe ora.

Dar na, fiecare stie ce ii place
Nu îmi ajunge, vreau mai mult, vreau să fie mai bun decât este acum. Unii văd că înțeleg în gură. Nu am zis ca jocul e o porcărie, am spus că ne aduc ceva ce...lasă, îmi răcesc gura de pomană, citesc iar băieții printre rânduri.
Nu am spus că regret banii aruncați, am dat pe el 120 de lei, sper din tot sufletul să mă forțeze în viitor să le cumpăr si Season Pass-ul. M-am distrat cu prietenii dar uite că ne-am întors la Diablo 3, un joc care primește patch-uri care aduc conținut, nu optimizare.