Single post: Drone
-
\
Am avut pe mana un Parrot Drone Bebop 2, dar m-a dezamagit crunt. Controlul cu telefonul mi se pare dezastru, iar toate dronele Parrot se controleaza in felul asta. Nu e foarte ok, chit ca ai mai mult de carat dupa tine daca ai si o telecomanda separata (cum e la Phantom), dar ai un range mai mare si un control mai bun.
Vad ca ai pus niste poze din Romania, daca nu ma insel legea parca te impiedica sa o folosesti in spatii publice, sau mai insel? Intreb pentru ca acum 2 ani dronele au fost catalogate aiurea alaturi de elicoptere, pentru ca stimabilii care au dat legea nici nu stiu ce e aia o drona, si cum n-au inteles au dat o lege de doi bani.
Anyway, sunt aproape de a lua un DJI Phantom 3, in varianta standard, care acum e pe la 500eur, cea ce e mega accesibil, dar vreau inainte sa inchiriez una pentru cateva zile ca sa vad daca merita pentru calitatea pe care o ofera. Bateriile sunt extra necesare la toate dronele, iar cele de la DJI sunt de regula extrem de scumpe, iar autonomia e pe la 30min.
Pune si tu o flimare ca sunt curios cum se vede comparativ cu Parrot Drone Bebop 2, care mi s-a parut sub un GoPro 1, ala de acum vreo 4 ani.