Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. Da, sunt acid, si nu o sa ma schimb, decat atunci cand vad ca si colegul de forum are niste argumente clare, nu subiectivism. Sunt de asemenea constient ca sunt inconjurat de simpatizanti/fani ai "blancos" (AnddRewqp, PoisonRemedy, Tudyniuz, Pizzi, Andreiaka, Cristian2191 etc), asa ca orice analiza a jocului Barcelonei din partea voastra "i take with a pinch of salt". Am avut discutii argumentate cu Tudyniuz si Dant3, chiar placute, deci cu unii se poate.

Cand vii tu, Pizzi, si ma tragi pe mine de maneca ca am posturi cu limbaj urat, cand prima ta interactiune cu mine pe forumul asta a fost sa imi raspunzi in bascalie la o discutie despre fotbal, permite-mi sa nu te bag in seama. Ai dat dovada de superficialitate, sa nu te astepti la altceva din partea mea. Mai vii si cu ipocrizii de genul "valoarea Barcelonei cu echipa ta favorita din Spania sau Atletico Madrid", cand in finala din 2014 il trageai pe Simeone la raspundere ca joaca urat si se apara cu toti oamenii din min 50 pana la final, sperand sa iasa la ciupeala campioni.
Rasariti majoritatea dupa cate un meci ca cel cu RM de sambata sau cel de ieri ca ciupercile dupa ploaie, fara sa va cenzurati sau sa priviti putin obiectiv meciul. Bai, dar macar putin. Jubilati dupa un 1-2 al Realului, dupa un meci ce avea o miza relativ mica, fara sa schimbe prea multe in La Liga, dar vreti sa va raspund eu frumos. Daca as face ca multi de pe aici, dupa violul de pe Bernabeu al echipei mele favorite, ar fi trebuit sa umplu 3 pagini cu glume ieftine si gif-uri de pe net. Doar ca nu am facut asta, pentru nu imi sta in caracter sa rad de adversari, intelegand contextul pentru acel scor. Nici dupa tripla istorica de anul trecut nu am facut asta, am felicitat echipa si sanatate.

Si by the way, AndRewqp, poti sa imi spui de rau de Barcelona, o fac chiar eu cand e cazul. Sunt cativa pe aici care au facut-o si am fost de acord cu ei. Doar ca au lasat la o parte mistoul ieftin, si atunci l-am lasat si eu.

On topic:
Chiar daca nu a scos cel mai bun rezultat aseara, am incredere ca Barcelona va trece mai departe. Luis Enrique a reusit sa bata AT Madrid in fiecare meci, deci probabil Barcelona se va califica dupa o victorie limita pe Calderon, sau poate un egal. In orice caz, daca catalanii marcheaza primii, s-a cam terminat. Ingrijorator este faptul ca in ultimele 3 meciuri directe, madrilenii au marcat primii de fiecare data. Probabil daca nu ia gol in primele 20 de min, cand At Madrid va face pressing sus si o va calari, Barcelona isi va face meciul mai usor.