Nicio asemanare cu niciun raid ... Este o gluma proasta - o camera cu 15 waveuri si o masina cu armura pe post de boss. Boring and forgettable. Ma asteptam la ceva complet diferit, mai ales ca ai la dispozitie tot Manhattanul Zau, si daca puneau General Assembly pe CM era mult mai fun.

Asa ca pentru cine vrea sa farmeze pe challenge incursiunea, here's the info:

** Obligatoriu 4 jucatori cu posibilitatea unui build de skill power (3000+ Electronics) **
  • START incursiunea cu gearul normal pe voi, deoarece va trebui sa treceti pe langa toate NPCurile de level 34 (folositi survivor link daca e cazul), mergeti direct la usile care se pot deschide. De mentionat faptul ca daca cineva moare in partea cu NPCurile va respawna langa voi dupa ce deschideti usile. Asa ca o singura persoana care trece este suficient.
  • STOP dupa ce deschideti usile
    Daca mergeti inspre cealalta camera APC-ul va trage si se vor activa cele 15 waveuri!
  • GLITCH prin perete cu ajutorul unui mobile cover (cu sau fara mod, nu conteaza)
    Cum? Fugi spre perete si double tap & hold butonul pe care ai mobile cover, cu putin timp inainte de a ajunge la perete. Mobile coverul va fi amplasat dupa perete si te va trage si pe tine dupa el. Sunt 2 pereti-minune prin care puteti face wallbreach, unul intre dulapuri si unul la ferestre.
  • SCHIMBA buildul - tot ce ai cumparat si recalibrat pe electronics intra in actiune acum, asa ca echipeaza-te astfel incat sa ai 3000+ electronics. Vrei sa faci damage cu sticky bomb si sa ai un cooldown mic la skilluri. Ce folosesti depinde de tine si de coechipierii tai, de la gear la talente. Neaparat:
    > 3000+ electronics
    > Sticky bomb + BFB mod
  • DISTRUGE APC-ul in maximum 30 minute pe HARD si maximum 60 minute pe CHALLENGING. Average times.
  • TREI persoane trebuie sa iasa din joc IMEDIAT ce apare lootul. O SINGURA persoana ramane in urma si asteapta sa se reconecteze ceilalti trei. Cand se intorc, vor gasi in backpack recompensele primite pentru terminarea misiunii si pot da teleport pe cel care a ramas in urma sa ia si restul de loot. ATENTIE: persoana care ramane in urma NU primeste recompensa pentru terminarea misiunii. Faceti duma pe rand, sa nu fie dusmanie

Rinse&repeat.