Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Voi toti vorbiti de vandutul consolei actuale, dar cine o cumpara daca apare un model mai nou cu performante semnificativ mai bune?
Cred ca iti veri raspunde singur intrebandu-te cine iti cumpara vechiul tau smartphone, vechea tableta, vechea placa video... Cine le mai cumpara daca au iesit modele mai noi? Stai linistit... se vor vinde...
Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
...mai bine bag banii in PC unde satisfactia ii de 100 de ori mai mare. De 100 de ori.
Nu ma asteptam sa vad asta de la un consolist serios... Cine stie, poate ai imbatranit si tu mai RonanN1.
Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Pai tocmai asta ziceam, ca avantajele consolelor nu prea mai exista, e doar o iluzie.
Daca extragi din context, iese intotdeauna ca tine. Nu inteleg la avantaje de ce nu ai trecut exclusivitatile, optimizarea, compatibilitatea, pretul mult mai mic... Cand o sa poti sa joci un Uncharted (ca exemplu) pe un PC de 400$, atunci sa vii sa-mi spui ca e totul o iluzie. Pana atunci, God of War, Bloodborne, inFamous, DriveClub, GranTurismo si multe altele sute de jocuri bune merg bine merci doar pe console. Microsoft a facut varza partea cu exclusivitatile, asa ca mi-e si jena/frica sa mai dau exemple de jocuri de pe platforma lor.

P.S. Observ ca foarte multi dintre cei care tot "ameninta" ca se vor muta de pe console pe PC sunt cei pe care eu ii numesc "FEPESISTI". Joaca toata ziua MP-uri gen Call of Duty & Co. (si urasc cam orice joc are feeling sau story si nu e cu pac-pac)... fac asta pe o consola pe care au dat acum aproape 3 ani vreo 400 euro... si se mira ca nu le merge ca pe PC-ul lu' vecinu' care a bagat 500 euro doar in placa video.

Anyway, hai sa nu transformam si threadul asta in "Vai ce tare e PC-ul, ma mut pe el", ca nu va opreste nimeni. Am zis de la inceputuri ca as prefera sa raman pe un forum impreuna cu 100 de consolisti infocati, decat cu 10.000 de plangaciosi... Cine se simte pacalit sa se joace pe console, e liber sa zburde in alte tabere. E libertate oameni buni... stop crying!