Bre, nu te mai ataca singur ca nu e cazul. N-a zis nimeni ca sunt proaste consolele, ci doar ca se schimba incat pentru majoritatea probabil nu vor mai fi cea mai buna solutie. Cat despre avantaje, sa fim seriosi, compatibilitatea uite ca nu mai exista pentru ca aduc o alta varianta a consolei, pretul mult mai mic e doar relativ, pentru ca mai ai de luat in calcul si pretul jocurilor de exemplu, unde consolele n-au avut niciodata un avantaj. Iar exclusivele Sony, ca la Microsoft deja nu mai exista, le numeri pe degete, iar jumatate din cele enumerate de tine nici n-au aparut sau nici n-au fost anuntate oficial inca.

Mereu am urat atitudinea asta de ori esti cu mine, ori esti impotriva mea. Daca nu erai pesedist, toata lumea te facea basist. Daca nu erai Sith, erai inamic. Tot asa. E complet gresit, dar cand il vezi pe unu ca Ronan ca ii pica prost, imi pica si mie prost (pentru cine nu stia sunt cel mai mare fepesist de pe forum, doar asta ma joc ), cred ca iti poti pune niste semne de intrebare vizavi de directia in care se merge.

Am spus pe pagina trecuta de ce cred ca si-au pierdut din avantaje consolele, nu mai are rost sa repet. Din pacate unii au o atitudine prea categorica pentru a mai discuta pe seama subiectului. Pacat.