Single post: Ghid de acvaristica, intretinere acvariu, pesti, plante si echipamente
-
Admin
LaurentiuD: am fost nemultumit de lumina de la Juwel din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important nu era puterea, cat calitatea luminii. Degeaba mai adaugi n neoane, daca vor fi la fel... Sa fiu sincer, eu pana nu am ajuns la Dennerle si CO2, am dus o lupta fara prea mari sanse cu algele... Ai putea incepe cu plante mai putin pretentioase, si ar fi suficienta lumina.
Cu Volcanitul, dupa ce mi s-a explicat la noi in tara ca "a secat vulcanul", am cumparat de la nemti (aquaristic.net). Din pacate, prea tarziu, intrucat am pus deja substrat JBL Proscape Volcano Mineral (amestecat cu Dennerle DeponitMix Professional 9in1 si Dennerle FB1 SubstrateStart) peste care a venit un strat de Dennerle Crystal Quartz Gravel Dark Brown... O sa mai incerc sa scot din acel Crystal Quartz si sa pun ceva Volcanit pentru ca imi place mai mult.
P.S. Btw, grija mare, ca Volcanitul actual nu mai este la fel cu cel de acum 5-10 ani. Daca inainte era 2-4mm, acum cred ca este 1-2mm (ca si Dennerle Crystal Quartz-ul).