UPDATE DE PRET :

- Nintendo New 3DS XL editie limitata Hyrule Edition , nou nout, sigilat, vezi poze ptr culoare, PRET 550 lei
New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition - - Gamerland

- Nintendo New 3DS, noi noute, sigilate, disponibile pe culori negru si alb, PRET 400 lei bucata
Consola Nintendo New 3Ds Alb
Consola Nintendo New 3Ds Negru

- Nintendo 3DS XL , nou nout, sigilat, culoare roz, PRET 350 lei
Consola Nintendo 3Ds XL Pink - Pret Consola Portabila 3Ds XL Pink- Games Shop - Magazin De Jocuri

- Nintendo 2DS Alb-Rosu + joc TomoDachi Life, nou nout, sigilat, pachetul contine consola Nintendo 2DS, creionul Nintendo 2DS, card memorie SDHC 2GB, 6 carduri AR (augmented reality), incarcator original Nintendo,manuale si jocul TomoDachi Life, PRET 300 lei
https://ondo.ro/gaming-kids/gaming/c...gn=direct_link

Consolele sunt aduse din Europa, sunt modele PAL (versiunea europeana,care se gaseste la noi in magazine) , insa acestea nu au garantie valabila in Romania. Consolele New 3DS nu vin cu incarcator inclus in pachet, asa vin de la producator, insa se ofera BONUS un cablu USB charger la fiecare consola 3DS achizitionata de la mine, ptr incarcarea consolei de la orice dispozitiv cu port USB.

Predare personala doar in sector 6 (metrou Lujerului,Cora Lujerului,Piata Veteranilor). Incepand cu anul acesta trimit in provincie doar cu plata in avans in cont de ING a sumei de 25 lei, avans ce acopera taxa de curierat a firmei Cargus Curier ptr serviciul Livrare cu Verificare (puteti verifica continutul coletului inainte de plata). Preturile NU SUNT NEGOCIABILE (indiferent de cantitate) si NU FAC SCHIMBURI.

Tel 0766517569-Vodafone