Single post: Clubul PlayStation 4
-
09-05-2016 21:19 #14813 SP
Senior Member
nu injur degeaba crede-ma, te rog eu mult nu vorbesc prostii si nu sunt chiar ultimul noob, am facut chestia cu sunatul de mult la ing. este vorba de acelasi card cu care acum 5 luni am facut ultimele cumparaturi si da am sunat astazi la banca si e totul ok din punctul lor de vedere.
chiar am avut probleme cu incompetentii astia de la Sony, stiai ca atunci cand dai cancell la preorder si primesti notificare pe email cu o confirmare a acestui lucru pe ei nu ii intereseaza si tot iti iau banii? stiai ca atunci cand dai cancell la "automat renew my ps+ subscription" ei o reactiveaza automat cand iti incarci wallet-ul? si nu-mi spune ca e normal asta odata ce ai dat cancell din ps4.
PS: sper sa intelegi atitudinea mea pentru ca voiam jocul in noaptea asta ca maine am liber si vineri am examen si in plus nu pot sa-l iau in format fizic decat digital.
PSS: tipa de la ing mi-a spus foarte clar ca Sony a primit foarte multe reclamtii de la clienti si nu de la hack ala ci chiar in ultimele luni, deci nu cred ca sunt singurul nebun si vad mereu useri care se lovesc de problema asta pe forum pe aria PS4, iar pe XO nici macar unul sau un caz izolat.