Quote Originally Posted by Spike View Post
DeathWings - era doar o formula de exprimare, dc nu te-ai prins

Snake - Man dc sa iau jocul original cand pe cei de la microsoft ia mancat undeva sa scoata consola fara o protectie buna anti-warez (nu mai vorbesc de aspectul tehnic de toata jena), doar ca sa fie inaintea celor de la sony? Asta denota clar ca li s-a rupt de acest aspect, asa ca dc ar trebui sa ma intereseze pe mine? La fel si cu producatorii, dc lanseaza jocuri pe platforme pe care se pirateaza la greu (pc & xbox360) cand s-ar putea limita foarte frumos la playstation3 si sa scoata exclusivitati doar pt aia si toata lumea le-ar cumpara jocul? E clar ca au contractele facute de asa natura incat sa nu-i afecteze financiar acest lucru, asa ca nu am de ce sa cotizez in plus la conturile lor. Dc rationamentul meu ti se pare gresit, astept o explicatie (atat de la tine cat si de la altii de aici), dar sa fie un una rationala nu prostii de genul "n-ai bun simt", "sa piratezi e un pacat", "o sa-ti dea rrod consola" si alte vrajeli de genu ca nu mai suntem in perioada inchizitiei
De ce sa nu-ti dau un pumn in gura daca te vad pe strada? Pentru ca vad ca nu porti masca de protectie deci in mod cert ti-ai permite sa-ti iei un pumn in freza
De ce sa dam banii pe sapun si apa calda caci nasul este facut sa suporte si mirosuri tari.
Hartia igienica din nou, face parte dintr-o industrie conspirativa. De ce dam banii pe ea cand am putea manca iaurt, pepene si bere ca sa curga totul lin si fara mizerii.
De ce mai existi?
Foarte bun rationament Spike, n-am ce zice...