temugin: ca design si ergonomie sunt ok DS4-urile, nu contesta nimeni asta. Pentru mine cel putin, sunt cu mult peste DS3-uri (unde ma dureau degetele dupa sesiuni mai lungi)...

Referitor la analoage (thumbsticks) eu n-am avut probleme cu ele, exceptand materialul care se face ca naiba, dar acolo rezolvi usor cu acele "ciupercute" pe care le pui peste (si unele din ele chiar iti dau un grip si un feeling tactil mult mai bun decat ce ofera DS4 din start).

E foarte posibil ca intre timp in linia de productie sa se mai fi reparat din issues... vad ca si Dant3 a dat exemplu de modele unde Sony a schimbat modul de prindere la triggere. Acum nu cred ca exista careva pe-aici (nici macar fanii inraiti Sony) care sa nege faptul ca au schimbat pentru ca stiu de problema. Uitati-va si pe alte forumuri (sau chiar oficial la Sony) sa vedeti cati se plang de probleme.

Eu probabil o sa iau si un al patrulea gamepad (de fraier ce sunt) si daca si asta se duce la fel, cred ca renunt si astept PS4.5, PS5, PSWhatever...

P.S. Ma tenta ideea de a cumpara asa ceva: https://www.amazon.co.uk/dp/B00T76ZGDY/ - dar ai naibii nu livreaza in .ro si e si destul de expensive. In plus, nu am idee cum or emula ei touchpad-ul de la DS4 pe un alt gamepad care nu are asa ceva...