Mai am un cutit, bata de baseball, electrosoc, stelute ninja, topor... Ah, te referi la arme de airsoft? Well, mai aveam un Luger (un P08 - nazzi time!) dar sa dea naiba daca stiu prin ce cutie e. Si ma bate rau de tot gandul sa iau un Revolver Ruger SuperHawk... dar nu ma pot decide intre 6" sau 8". Cel de 8" sare lejer de 1Kg, e imens... dar la naiba, are 4J (cred ca e maximul permis pt. un pistol de airsoft)! Cel de 6" e un pic mai mic, dar scoate 3J.
Atasez o imagine cu Ruger SuperHawk 8" Chrome... what a beauty (and a monster)! Mare pacat ca nu are blowback... dar din cate am inteles niciun pistol d-asta super puternic (mai sus de 3J) nu are blowback... exceptie Walther P99 care doar upgradat mai se duce peste 3J (producatorul l-a redus de la 4J la MAXIM 2J).
P.S. Sper ca nu e nimeni pe-aici dus cu capul sa-si cumpere asa ceva pt. airsoft cu prietenii. Asa ceva luati pt. target practice... tir si atat! La 4J daca mai puneti si bile de 0.4, trece Dzeului la 10-15m prin doze de suc...