Mda. Multi de pe aici suntem puțin mai...bătrâni (de ce să nu o zicem pe bune), care am prins de exemplu lansarea ps1, si care preferam jocurile pe disc. Ideea e ca vrem, nu vrem, de la generația viitoare ne vom orienta pe streaming si alte cele. Confirm însă părerea colegilor de pe forum,ca vr, dn punctul meu de vedere, va fi cam ca si faza cu 3d-ul de prin 2011-2012: pfuai, ce cool e, dar până la urmă, cu tv 3d, tot în 2 d m-am jucat gears of war 3 sau batman...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

---------- Post added 30-05-2016 at 12:55 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Nasol. Comparatia intre cele doua tehnologii e ca si cand ai pune Doom-ul "3D" de acum 20 de ani langa Doom-ul de-abia lansat...
Stiu, e posibil sa nu placa multora... dar e cu totul altceva. Si TV mai mare decat vei avea pe VR, nu cred ca isi va permite vreunul din noi.
Suntem amândoi mai trecuți prin console, viața și gaming în general, tocmai de aceea îmi permit să te contrazic. Eu văd vr-ul, după cum a afirmat un coleg de forum, exact ca si 3d-ul-un moft ce va creste vânzările de hardware mai scump (4k la telefoane de exemplu) care să suporte nouă tehnologie, care până la urmă va fi...uitata. Mi-e dor de vremurile în care așteptam ca dintr-un joc STORY-UL să mă dea pe spate, nu grafica, nu 60 fps, ca în 1997 de abia visam la un voodoo si daca ma jucam la 20 fps pe s3 virge ziceam că sunt în nirvana...Da, tehnologia avansează, dar am impresia ca cel puțin pentru gaming, avansează așa, de dragul progresului, pe când partea umană, creativa, din spatele unui joc e pe plan nu secund ci deja terț.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk