Single post: Decizii
-
03-06-2016 19:08 #9118 SP
Member
Acum joc si eu witcher 3 dar pe PC. As vrea sa incep sa joc ceva pe next-gen fiindca momentan am doar x360. Am ceva banuti pusi deoparte dar nu sunt hotarat. Ce imi recomandati ? Eu as fi setat pe unul dintre doua produse speciale daca tot cumpar si o sa pun linkurile mai jos. Intrebarea este , mai merita acum xone sau ps4 ? Avand in vedere trecerea spre noile arhitecturi. Cele doua variante ale mele sunt dupa cum urmeaza :
- Xbox One Quantum Break MEDIA GALAXY | Consola Xbox One 500GB + Quantum Break (Cod descarcare) . Avantaj ca este ieftin si primesti jocul qb digital iar prin crossplay merge instalat si pe windows 10. As putea sa-l joc la detalii mai bune si pe PC. Plus alte jocuri crossplay pe viitor si alte nebunii Microsoft. O platforma cu virgula care sunt deja familiarizat de la x360. Multe jocuri backwards compatible. Witcher 2 
- PlayStation 4 Uncharted 4 Bundle MEDIA GALAXY | Consola PlayStation 4 Ultimate Player Edition Limited Edition + Jocul Uncharted 4. Avantaje ar fi platforma playstation actuala care e foarte bine pusa la punct si are accesibilitate la cross-play cu vita-ul pe care deja il detin. Un mic avantaj in rezolutie fata de xbox one. In rest nu stiu ce sa spun. Mereu mi-am dorit un ps4. Am avut ps3 putin timp si a fost bun dar ps4 ar fi grozav si ca bluray player si consola next-gen si media server pentru vita.
Acum nu stiu ce sa spun. Daca in iarna apar ps4.5 si xbox 1.5 nu stiu daca merita atatia bani investiti acum pentru ceva deja depasit. Voi ce parere aveti ?