Single post: Un TV nou pentru consola mea!
-
Admin
Ti l-am mutat eu legokid220. Referitor la explicatiile pe care le doresti... cred ca ar fi o discutie la care nu ne-ar ajunge o zi si-o noapte. Pe scurt mai toate brand-urile au modele proaste, mai putin proaste, bune si unele chiar foarte bune. Referitor la probleme, poti sa iei si un flagship de 20-30.000 RON si sa se strice sau sa vina cu defecte din start... important e sa iei cu garantie. Caz in care mai toate companiile au service-uri autorizate, vin acasa sau iti asigura transport, etc.
Pe scurt, la un buget de 2000-2500 RON iti vei lua un TV decent, depinde acum insa ce conteaza pt. tine mai mult. Conteaza sa aiba o diagonala cat mai mare sau sa aibe cat mai multe functii? Intreb pentru ca poti gasi un 32" fully packed la banii aceia, sau ai sanse sa iei un 50" dar cu mai putine functii, eventual fara SMART. Depinde foarte mult si ce oferte sunt in perioada in care vrei sa achizitionezi. De exp. de Black Friday au fost 55"-uri 4K la aproximativ 3000 RON. Poate merita mai mult sa astepti si sa prinzi o oferta buna.
Eu iti recomand inainte de toate sa mergi prin magazine si sa pui ochii pe cateva modele care iti plac... eventual sa te hotarasti daca vrei diagonala mai mare... si sa incepi sa le "vanezi". E greu sa intrebi despre ceva generic... mult mai simplu sa intrebi "ce credeti despre modelul X sau Y?".
P.S. Personal cred ca majoritatea SMART-urilor de pe TV sunt destul de slabe... mai repede iei un non-smart si iti cumperi ceva gen nVidia Shield TV sau un Apple TV, cu care mai poti sa te si joci.