Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
e posibil ca asta de mai sus sa fi fost leaked intentionat ca sa tina oamenii off the real trail

@leo: cred ca parerile pro si contra sunt pe doua ramuri principale: pro brick sunt cei pe care nu ii deranjeaza caramida ca si obiect, ba chiar le convine ca aceasta sursa de caldura nu este incorporata. anti-brick e mai mult o problema de estetica. si uite cred ca tudyniuz apreciaza foarte mult partea estetica cand vine vorba de console. si nu e singurul.

nu cred ca gresesc nici unii nici altii. it's a matter of personal preference.

la fel si cu acumulatorul incorporat. desi acolo sincer tind sa cred ca e preferabil sa fie un acumulator incorporat. una e sa trebuiasca sa pui controllerul pe cablu pentru o perioada, si alta e sa trebuiasca sa te asiguri permanent ca ai baterii in casa. si unele bune.
De acumulatori vorbesti? Pai nu are toata lumea minim 2 seturi de acumulatori prin casa? Si din considerente economice (4 * Panasonic Eneloop = 70 de lei vs. Play & Charge 100 de lei) si din considerente de confort: se golesc un set de acumulatori, bagi al doilea set si ramai in continuare wireless. Pentru cei care le plac cablurile chiar si cu acumulatorii descarcati poti juca bagand cablul mUSB in controller ca la PS4.

---------- Post added 13-06-2016 at 13:15 ----------

Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
si cand ramai fara din varii motive... stai si te uiti pe pereti

PS: never mind, am inteles ca te refereai la acumulatori externi. you're right. e tot un cost in plus. dar asa e.
Ai Xbox? Pentru ca e ciudat ca nu stii ca merge si fara baterii cu cablu de micro USB sau cu incarcator de telefon mobil direct din priza...